Bröllop på Beckershof

Att gifta sig på Beckershofs Herrgård blir ett av livets ljusaste minnen. Just därför att här finns alla förutsättningar att arrangera den perfekta bröllopsfesten. Få platser har en sådan vacker omgivning och atmosfär som Beckershof.

Att planera ett bröllop är inspirerande och roligt. Samtidigt är det viktigt att saker och ting blir som man tänkt sig. Vi har stor erfarenhet av att ordna bröllop, samt vet vad som fungerar och inte.

Här finns alla förutsättningar att ordna en oförglömlig bröllopsfest för såväl brudpar som gäster.

Vi erbjuder olika alternativ. Antingen kan man njuta av maten i vår historiska turkiska paviljong från 1838 på vattnet upp till 50 gäster eller så kan man äta middagen i vår fantastisk dekorerade lada med upp till 160 gäster bröllopsarrangemang..
Själva vigseln kan ske i närbelägna Östra Vingåkers kyrka (5km) eller ute i det fria på udden framför herrgården, där även mingel och brudskål sker innan middagen. Om vädergudarna inte skulle vara med oss under vigseln och brudskålen så finns vårt fina bröllopstält att tillgå.

Vi har här på Beckershof ett upplägg att man anländer dagen innan bröllopsdagen för en härlig grill och umgås innan bröllopet. Man ror då ut till vår vackra ö ute i sjön där en grill middag dukas med en massa goda tillbehör och en miljö i världsklass. 

Kontakta oss

Välkomna höra av Er på charles@beckershof.se för bokning av möte.

Vänligen notera att vi tar endast emot bokade möten.

M: Charles Asker +46 705462370