Helgretreat på Beckershofs Herrgård

fredag – söndag 8–10 April 2022

Att bara sluta jobba är inte samma sak som att ladda om, på samma sätt som att bara slänga i sig något när man är hungrig inte alltid är detsamma som att ge kroppen bra näring. Att sätta sig framför tv:n eller kolla sociala medier på mobilen ökar inte din närvaro i kroppen. Riktig återhämtning är något annan. Riktig återhämtning är medveten. Det här är helgen för dig som behöver starta om. Ge Dig dom bästa förutsättningarna för 2022 med en skön paus i en för många intensiv vardag.

Så riktigt varmt välkommen till en helg på Beckershofs Herrgård. Här erbjuds en oslagbar miljö. Beckershof som ligger i hjärtat av Sörmland strax utanför Katrineholm bara 55 min tågresa från Stockholm.

Vi kommer fylla dagarna med rofylld yoga (Viryayoga och Yinyoga), guidade skogspromenader Shinrin Yoku i den härliga miljön kring herrgården, guidad meditation, kallbad och bastu. Du kommer få njuta av förstklassiga råvaror både från sjön och skogen med väl utvalda viner för den som vill till maten. Här finns möjlighet att få en avslappande helg med återhämtning och det vi unnar oss för lite av idag - just egen tid. Vi bor i det lyxiga hotellet "The Lake House" på herrgården. Där rummen är otroligt smakfullt inredda och inviger ett lugn. Önskar du bo helt själv så finns några enkelrum att boka. 

Hoppas du vill vara med oss!

Vi startar upp helgen kl.16.00 på fredagen den 8 april och avslutar söndagen den 10 april kl. 11.00

En helg där allt ingår i priset:

2 övernattningar

Transfer från Katrineholms tågstation om du önskar

Helpension med råvaror från gården (frukost/brunch, eftermiddagsfika båda dagarna, lunchlördag, en 2 rätters middag fredag och en 3-rättersmiddag lördag – båda med vin om du önskar)

4 yogaklasser

Guidad meditation

Kallbad

Vedeldad bastu

Guidad skogspromenad/shinrin-yoku

Sist men inte minst – massor av egen tid för just dig!

Med andra ord "extra allt"

Vill just du ha en av de 15 platserna?

Du bokar din plats genom att anmäla med mail till beckershof@beckershof.se

Pris: 7390 kr/per person i delat dubbelrum (varav 2000kr tas som bokningsavgift)

Enkelrumstillägg: 550 kr

Betalning sker mot faktura. Anmälan är bindande. Avbokning mot läkarintyg.

Sophie är utbildad legitimerad sjuksköterska och har en gedigen erfarenhet inom yrket. Har också jobbat med diabetes och livsstilsförändringar och hälsa är certifierad shinrin- yoku(skogsbad) instruktör. Driver idag Beckershofs Herrgård som bla erbjuder Relax Camp och äventyrsläger för barn mm.

www.beckershof.se

Pernilla är bl.a. utbildad hälsoutvecklare, yogalärare och personlig tränare och hon har sedan 2003 jobbat inom hälso- och friskvårdsbranschen. Pernilla driver sedan hösten 2014 sitt eget företag Hälsokompassen med stor framgång och levererar hälsotjänster till både privatpersoner, företag och föreningar. Hon har också sedan flera år yogakurser och retreats både i Sverige och utomlands.

www.halsokompassen.com

Varmt Välkomna,

Sophie & Pernilla