Beckershof är en uppskattad mötesplats även för konfererande gäster. Här kan man tala om arbetsgemenskap, effektivitet och kompetens i samspel med finstämda naturupplevelser, spännande aktiviteter och god mat och dryck.

"Tack för ett fantastiskt välarrangerat konferenstillfälle, som vi hade hos Er. Lovorden från gruppen var många (och dom är rätt konferensrutinerade...). Beckershofs fina miljö och ert personliga engagemang, var uppskattat, och den fantastiska maten ni serverade."
Så beskriver många av våra konferensgäster sina upplevelser.

Mångfald ger valfrihet. Här finns plats och möjligheter för både arbete och avkoppling. En herrgårdsmiljö i samklang med den nya tiden. Du avgör vad som tilltalar dig. Du väljer - vi lyssnar och ser till att tillgodose dina önskemål.

Vi inriktar oss framförallt på grupper upp till 8-21 personer. Gästrummen ligger i den helt nybyggda flygeln som består av 9 dubbelrum och 3 enkelrum. Huset går i exklusiv "New England-stil" och ligger alldeles invid sjön Tisnaren, som är en av Sveriges absolut vackraste och renaste. En aktivitet kan bestå av allt mellan himmel och sjö. Vi är proffs på kräftfiske och olika former av skytte. Vi vill framhålla att all konferens sker i privat regi.Vi tar endast grupper om minst åtta övernattande gäster. Hjärtligt välkomna!