Är du ute efter ett boende i absolut världsklass, då har du kommit rätt..

Som vår gäst bor ni bekvämt i den nya flygeln "The Lake House" - avskilt, exklusivt och personligt boende för upp till 20 gäster. Som gäst har man alltid tillgång till hela huset, vi tar enbart en grupp åt gången.

Huset går i exklusiv New England-stil. Ett koncept som präglas av ljusa nyanser på väggar och textilier och en harmonierande ljussättning med kontrasterade mörka träslag i möbler och övrig inredning.

Byggnadens kök är välutrustat och sällskapsrummet/verandan, som mäter 70 kvm, består av en matdel för 21 personer och ett smakfullt möblerat vardagsrum med sköna Howard-soffor och -fåtöljer.

Flygeln invigdes i mars 2010. "The Lake House" ligger endast 10 meter från sjön Tisnaren, som är en av Sveriges renaste källsjöar. Självfallet ligger båtar vid bryggan som ni får disponera.

Vi har även en bastuflotte som kan ta 18 personer, disponeras efter överenskommelse.

FAKTA: Huset består av 9 dubbelrum och 3 enkelrum (med plats för extrasängar). Bekvämt boende för grupper upp till 21 personer. Vacker natur, alldeles vid vattnet. Förslag på aktiviteter: kräftfiske, olika former av skytte samt ett antal spännande naturupplevelser