Är du ute efter ett boende i absolut världsklass, då har du kommit rätt..

Som vår gäst bor ni bekvämt i den nya flygeln "The Lake House" - avskilt, exklusivt och personligt boende för upp till 21 gäster. Som gäst har man alltid tillgång till hela huset, vi tar enbart en grupp åt gången.

Huset går i exklusiv New England-stil. Ett koncept som präglas av ljusa nyanser på väggar och textilier och en harmonierande ljussättning med kontrasterade mörka träslag i möbler och övrig inredning.

Byggnadens kök är välutrustat och sällskapsrummet/verandan, som mäter 70 kvm, består av en matdel för 21 personer och ett smakfullt möblerat vardagsrum med sköna Howard-soffor och -fåtöljer.

Flygeln invigdes i mars 2010. "The Lake House" ligger endast 10 meter från sjön Tisnaren, som är en av Sveriges renaste källsjöar. Självfallet ligger båtar vid bryggan som ni får disponera.FAKTA: Huset består av 9 dubbelrum och 3 enkelrum (med plats för extrasängar). Bekvämt boende för grupper upp till 21 personer. Vacker natur, alldeles vid vattnet. Förslag på aktiviteter: kräftfiske, olika former av skytte samt ett antal spännande naturupplevelser